Rekommendera sidan på Facebbok

Facebook gruppen Sveriges ateister

12 februari 2016

Att vara ateist är avsaknad på en eller flera gudar. Ateister är positivt inställda till en bild att det inte finns gud. En ateist har tolkningsföreträde till definitionen av ordet ateist. Jag som inte är ateist kan omöjligt veta exakt vad man menar med att vara ateist. Men jag har mina gissningar.

Vilket som så har jag märkt på Facebook gruppen Sveriges ateister att det inte är ärliga med vilket innehåll de provocerar med. I 80 % av fallen när administratören av Facebook gruppen Sveriges ateister gör ett inlägg handlar inlägget om hur man kritiserar kristendomen. Inlägg med bilder på Jesus eller annan av kristedomens symboler dyker ständigt upp i deras inlägg. Ett tag blev det så mycket påhopp på kristendomen att jag undrade varför inte gruppen Sveriges ateister attackerar/förlöjligar andra religioner än kristendomen.

Jag påpekade detta i några av mina inlägg och efter ett tag ökade också mycket riktigt flödet med förlöjligande av andra religioner som t.ex. Islam. Men det var bara kortvarigt. Efter någon vecka återgick administratören att återigen angripa och förlöjliga kristendomen.

Jag påpekade detta återigen och därefter gick administratören på med storsläggan och undrade varför man angriper Islam och att vi ska sluta med det. Jag stängdes av för att kommentera på Sveriges ateister Facebook sidan. Inte för att det gör så mycket men jag började undra om Sveriges ateister administratör för Facebook gruppen hade en dold agenda. Kan det vara så att Facebook gruppen Sveriges Ateister egentligen är en fasad för att bedriva hets mot kristendomen för Islams räkning?

Det låter långsökt men jag började faktiskt undra över detta. Då skulle alla bitar falla på plats. Facebook gruppen Sveriges Ateister för propaganda krig för Islams räkning? Om det är så fallet är Sveriges ateister en fiende till demokrati och västländsk kultur.

eXTReMe Tracker