Rekommendera sidan på Facebbok

Islam är Politik

22 februari 2016

På grund av politisk korrekthet, kan vi inte kritisera religioner i våra västerländska samhällen med undantag för kristendomen som är mainstream och därför öppen för kritik till viss del.

51% av islamiska källtexter  (Koranen (64 %), Sira - Muhammeds biografi (81 %) och Hadith - hans traditioner (37 %) ) ägnar sina texter åt hur man ska behandla kafir (De otrogna). Med andra ord de mesta i dessa texter beskriver inte huruvida man blir en god Muslim, utan om hur man ska handskas med icke-troende. Detta är inte religion, detta är politik. Precis som kommunismen, nazismen och demokrati är öppna för kritik, så är det även med Islam. Vi bör vara modiga nog att göra det. Det är det enda sättet att undvika lidande på båda sidor.

När mainstream media väljer att inte kritisera Islam, måste du som läsare, och framförallt du som förälder börja göra det. Det är bara då och bara då vi kan förstå verklig Islam och vad den egentligen är. Och det är INTE det som våra skolböcker lär ut till våra barn.

Du måste som förälder noga vara med på ditt barns historia och religions läxor. Skolböcker är bokstavligen fullständigt nedklottade med osanning om Islam. T.e.x om att korstågen var hemska mot Islam. Faktum är att korstågen var en defensiv handling pådriven av påven därför att Islam mördade, förslavade, våldtog hundra tusentals kristna och judar i mellanöstern. Självklart har vår Politiska korrekthet i väst pådrivit annan version.

Jag kommer att skriva mer om verklig Islam på Sweforum eftersom Islam ökar i Sverige via importerade ensamkommande barn med skägg. Främst från länder med Islamistisk befolkning där en samhällskultur återspeglar Medeltiden och inte är förenlig med Väst.

eXTReMe Tracker