Rekommendera sidan på Facebbok

Media mörkar sanningen om Sverigedemokraterna SD

29 maj 2014

Svt:s EU valvakan 2014 är en skandal!

svt:s EU valvaka 2014 suger fett!

Nedan kan du se Metros artikel där Lisa Magnusson upprör nästan 900.000 SD sympatisörer därför att Magnusson påstår att SD sympatisörerna skäms!

kolumnisten Lisa magnusson metro

I Metros artikel under rubriken Kanske skäms SD:s väljare? skriven av Lisa Magnusson kunde man läsa om kolumnistens Lisa Magnussons frågeställning kring varför olika analyser och förhands undersökningar till EU valet slog så fel gällande SD:s popularitet. Som bekant fick SD 9.7 % av rösterna till EU, vilket motsvarar två mandat. Lisa som jobbar på Metro och är journalist till yrket tyckte att det var konstigt att hennes vänner och bekanta inte öppet visar att det är SD sympatisörer.


Ja svaren lät inte vänta på sig och på Metros hemsida välde det in människor från land och riket och försökte förklara för Lisa varför det skäms. För att sammanfatta inläggen så är det inte frågan om att det skäms. Faktum är att människor som sympatiserar med SD vill inte bli ihjälslagna, mobbade, bli entledigad från sitt arbete eller bli ovän med sina vänner. Därför är man reserverad med sina utlåtanden i de Sociala media som Facebook. Många har familjer att ta hänsyn till, helt enkelt.

Vad Lisa inte förstår i sin vänsterdrivna och Expo stöda inlägg är att Åsikter i Sverige inte längre är en Demokratisk fråga utan en Politisk agenda från alla större Nyhetskällor, som Aftonblaskan, Expressen, Metro, SVT, SR o.s.v. Dessa tidningar har slutat att vara åsiktsneutrala och för en ekonomisk politisk ensidig propaganda. Sk tydligt är detta mot SD, där SD gärna beskrivs som nazistisk parti som består av nazister. Men inget kan vara så långt borta från sanningen.

Det finns 900.000 människor som tycker och har andra åsikter än de övriga. Dessa stora människor grupper mobbas, förföljs systematiskt av Media. Ett typiskt exempel såg vi på EU valvakan. Den stora Nyheten var att SD var det partiet som hade högst antal ökning i procent. Men det sades ingenting om detta. SVT valde att istället betona miljöpartiets valframgångar i 9 av 10 fall. Och SVT ska vara finansierad av våra skattemedel och i grundlagen ska det hålla en åsiktsneutral ton. Istället valde SVT ensidigt och medvetet att endast visa andra partier. Här ser man ett tydligt fall hur du i Sverige bli matad med falsk information. Som tur finns det Internet och människor i Sverige kan själva skaffa sig rätt information. Att förlita sig på en nyhetskanal därför att den är störst till antal läsare är mycket farligt för en demokrati. Samma sak gäller om ett företag förlitar sig på endast en storkund. Man ska skapa sig en uppfattning från flera nyhetskällor. En bra nyhetskälla som beskriver och förklarar utan onödig censur är avpixlat (AP) hemsidan.

Här kan du se ocensurerad Sverigedemokraternas valvaka

Nedan kan du läsa några av facebook kommentarer. Jag valde att ta bort identifieringsbara uppgifter om inläggsförfattarna. Dessutom vet jag att Metro kommer att ta bort kommentarerna därför att de inte räknade med att SD sympatisörerna skulle vara så många, och så öppna. Sanningen kommer ikapp oss alla!

 • Andreas Aldén
  Eller så är det som så att det rent av kan innebära fysisk fara samt risken att bli av med jobbet eller utsatt för sociala sanktioner som gör att man hellre håller tyst om vad man röstar på som SD sympatisör. Enligt en undersökning som gjordes om hot mot politiker så visade det sig ju bl.a. att 50 % av SD:s företrädare utsatts för hot om fysisk våld. Otaliga är de SD sympatisörer som blivit utsparkade från skolor, utbildningar och fackförbund i bästa Sovjetstil tack vare sina politiska åsikter så tacka fan för att man inte vågar berätta vad man röstar på i det här kommunistlandet
 • Karljohan Lundh
  Staffan Jacobson, man röstar väl på dem som man sympatiserar med eller för att skapa/väcka en debatt? Homosexuella väljer allt som oftast att hålla sin sexuella läggning för sig själva då samhället inte accepterar dem. Hur mycket vi än skriker om jämställdhet och öppenhet och har nya gullepartier som står på deras sida (Fi) så mobbas och trakasseras homosexuella likförbannat.
  SD röstare likaså. Jag vet inte hur många gånger jag hört att vi nu röstat in nazister ifrån Sverige i EU parlamentet. Förlåt med det är en LÅNG väg mellan SDs partiprogram och vad nazisterna sysslade med. Likaså om man "endast" snackar invandrarpolitik. Ja SD vill ha in färre och hjälpa fler på plats. O-humant och rasistiskt skriker alla andra. Så, låt oss då göra tvärt emot SD. Sluta donera pengar till UNHCR, Röda korset med flera. Sverige bör genast upphöra med att skicka biståndspengar till omvärlden och TA HIT dem istället. Låt oss ta emot 3-400 000 flyktingar och asylsökande om året. Då kommer vi ju efter ett tag att faktiskt göra någon nytta. För de pengar vi skickar idag gör tydligen ingen skillnad. Gjorde de det skulle det inte finnas ett så brännande behov att försöka transportera hit de vi skickar pengar till för att hjälpa från första början?
  Jag tror att 70 % av de som röstade på SD gör det för att visa sitt missnöje för de traditionellt etablerade partierna. Man gör inte det för att man är rasist eller hatar invandrare. Men, det säger media och därmed är det få som vågar säga vad man röstat på då ingen vill veta varför. Det finns ingen rimlig förklaring som kan förlåta en sådan handling.
  Tror även det är därför Fi kom in. De som inte vill eller kan tänka sig rösta på SD röstade på Fi. Även om deras parti i princip är V i miniformat. Själv vet jag inte vilket som var värst, att SD ökade eller vi fick Fi i EU?
  Jag röstade på FP, det vågar jag säga rakt ut och stå för. Men, hade jag röstat på SD hade jag nog varit tyst om det för att inte bli mobbad och utfryst på mitt arbete och i min umgängeskrets, samt för att skydda min familj mot idioter som anser att "knacka en SD anhängare" är en socialt accepterad insats för Sverige och mänskligheten.
  Tydligen är det just så vi bör tänka, att aktivt gå till fysiskt angrepp på dem som vi anser tro på fel saker är det bästa för alla. För det är ju demokrati i dess riktiga och renaste form, eller? Visa mer
 • Marie Jakobsson
  Lisa, har du tänkt på att det kanske är din inställning till SD som är orsaken att du inte får reda på vilka av dina som röstar SD? De kanske inte vill förlora dig som vän.
 • Bengt-Arne Johansson Maskinkonstruktion i 3D
  För mig får dom rösta på SD om dom vill, men dom ska då kunna ta en saklig argumentering. Det är tyvärr ett fåtal som gör det, dom som inte kan ta det väljer för det mesta att gå ur bekantskapen självmant. Summa, dom fegar ur... En del har till och med börjat med rykten som inte stämmer, och ger det som motiv till varför bekantskapen bröts. Dom som kan argumentera är ok, dom andra är inga vänner/bekant jag vill ha! En av dessa ville få hit barn till sin fru, jag frågade om han trodde det blev enklare med SD? Och förklarade att anhöriginvandring inte var positivt/prioriterat med SD. Hans fru är från Thailand, hon har senare kommit och bett om hjälp av orsak att när orden tryter för han så tar nävarna över! Hon är i hans våld, tar det slut så skickas hon hem. Marie, en del SD väljare är sådana. Vad tycker du om det?
 • Laber Per
  Jag träffar många vänner som hatar SD och undrar hur jag kan rösta på dem. Det slutar ofta med att de också röstar SD eller åtminstone förstår varför.
 • Stefan Ohlsson
  De flesta SD-väljare skäms säkert inte. Men media och vissa menings motståndare gör ju allt för att stigmatisera dessa väljare. Att de i den situationen väljer att inte berätta vad de röstat på ser jag inte alls som konstigt.
 • Henrik Skarstig
  Huruvida SD är rasistiskt är en diskussionsfråga som man kan ha olika uppfattningar om. Precis som påståendet att moderaterna sparkar och slår på sjuka och arbetslösa, som det ofta påstås. Att många inte vill uppge SD-sympatier visar på ett demokratiskt underskott i debattklimatet, där SD blir så hårt stigmatiserade av media och etablissemang, att folk skräms från att stå för sitt partival offentligt. Och detta är ett lika stort demokratiproblem som störningarna av SD:s valmöten.
 • Susanne Olofsson Fd Berndtsson
  Trött på allt skitsnack om Sverigedemokraterna. Måste finnas en anledning att de blir röstade på eller? Lyssna på vad folk säger. Än så länge får man rösta vad man vill men det är väl en tidsfråga
 • Siv Christina Bergström
  Kära, Kloka Lisa. Jag SKÄMS ABSOLUT INTE ÖVER ATT JAG RÖSTAR PÅ SD, dock vill jag inte utsätta mig för risken att bli antastad av den ÅSIKTSFASCISTISKA TOKVÄNSTERN ... Såg mer än tillräckligt på Norrmalmstorg i lördags, det var SKRÄMMANDE
 • John J Söder Arbetslös AB
  Med tanke på att SDs invandringskritiska politik uteslutande rör sig om moderering av den för höga invandringen idag så har det inget med partiets historia, för vi vet alla vilken sorts historia de röda partierna har om vi ska föra skitsnacket efter partiernas historia.
  Det tar inte mycket bakom pannbenet för att figurera ut att invandring inte löser problemen med hög arbetslöshet eller låg lönsamhet inom företagsamheten i Sverige, att öka invandringen och öka utgifterna för invandringen till bekostnad av svensk välfärd är ingen lösning, det tjänar endast till en addering av problemen och de ekonomiska problemen, när det inte finns nog med jobb för alla svenskar, födda och invandrade, så kan en så hög invandring som idag existerar i Sverige inte vara till någon nytta.
  Röda partier älskar att tala om hur väl vi tjänar på invandring och hur historiskt vi tjänat på invandring, men.. Kanske man "glömt" inkludera faktumet att arbetslösheten i Sverige var mycket, MYCKET lägre på 70-90 talet när invandringen var som högst.
 • Roger Salle Sahlström
  Nej Lisa, det har nog snarare att göra med det där att om du säger att du röstar SD. Kommer dina fotsoldater att hoppa sönder dom.
 • Savannah Grillen
  Det var Cissi Wallin igår och Lisa Magnusson idag. Trista dömande kolumner som insinuerar om SD som dåligt folk. Jag är så trött på dessa rättrådiga sk journalister som dömer ut andra människor med en massa epitet som de hittar på. Fascister, nazister, rasister, islamofober, hatande, rädda, homofober, bruna och nu skäms de också. Jo vi börjar bli förföljda som liknar judeförföljelser under andra världskriget. Ingen sanning i alla anklagelser. Vi hatar inte invandrare och vi vill inte kasta ut några. Vi vill bara inte ta in fler för vi kan inte integrera dem eller ge dem jobb. Vi kan inte ens ta hand om folk som behöver i Sverige.
 • Karl L Tillberg
  Du är helt fel ute, på alla sätt, kanske byta karriär för det jag sett dig skriva visar bara att du försöker vara en politiskt korrekt proffstyckare, tråkigt nog är du också en dålig sådan.
  Att folk inte vill visa att de röstar på SD beror till största del på den avhumanisering av SD väljare som vi sett nu innan valet. Där det är okej att protestera på sätt som aldrig hade accepterats gentemot ett annat parti. Där de människorna inte längre ses värdiga deras demokratiska rättigheter. (Syftar på mötesfriheten, det går inte att påstå att den existerar när de får avbryta torgmöte efter torgmöte, och om de kan hållas, så hör de som går dit inte mycket, plus att vanligt folk inte vågar sig dit pga bråkigheter.)
  Du skrev:
  "Samtidigt är det uppenbart att det inte är finländarna Sverigedemokraterna oroar sig för när de klagar på massinvandringen, trots att det är den största immigrantgruppen"
  Givetvis inte, speciellt inte eftersom att Syrien och Somalia är de största grupperna idag, inte Finland.
  När finnarna kom hit hade vi behov utav arbetskraft. Idag har vi arbetslöshet. Förstår du skillnaden?
  Källa: migrationsinfo.se
  Finns det ett behov av oro när kulturellt närstående folk som redan behärskar språket kommer hit? nej.
  Finns det ett behov av oro när det blir kulturkrockar och folk kommer hit i en sådan utsträckning att någon form utav integration blir svår. JA, då bör den diskuteras och dess kritiker bör inte bli avhumaniserade och kallade rasister, utan även här bör vi låta alla komma till tals på samma nivå. Är det inte det som demokratin bör handla om?
  Du skrev:
  "Sverigedemokraterna uppstod ur vit maktrörelsens mylla."
  För det första, är det ens relevant? Extremister av alla sorter har sedan länge rensats ut ur partiet.
  För det andra, har du någon som helst koll på socialdemokraternas och vänsterpartiets bakgrund? Ledtråd, mellan 1967 och 1990 var vänsterpartiets namn Vänsterpartiet Kommunisterna. Du vet väl vad som skördat flest människoliv? Ta tag i det också då du fantastiska samhällshjältinna*.(*ironi)
  Kanske har du någon koll, vem vet? men att klaga på kommunister är väl inte lika häftigt* och vågat*.(Ironi igen, det är inte häftigt eller vågat att kritisera Sd.)
  Lisa Magnusson, ta reda på fakta innan du skriver något, Finland kom på 7e plats 2013. (inte 1a alltså)
  Som medmänsklig medmänniska, skäms jag inte för att kalla en 1a eller 2a generationens utomnordiska invandrare för min vän, eller min landsman om han ser sig själv som svensk nu.
  Däremot skäms jag för att du har ett tangentbord. Visa mer
 • Vargi Veum
  Vi har ju sett vad ni med de rätta åsikterna gör med dem som står för sin åsikt som avviker, så det är inte så konstigt kanske om du provar och tänka efter.
 • Zanno Jacklin
  Varför spekulerar "proffstyckare" om vad SD väljare tycker, tänker & känner? Varför frågar ni inte oss istället? Ska jag låtsas som att jag känner dig Lisa? Ska jag låtsas som att jag har den blekaste om vad du känner och tycker? Om varför du röstar som du röstar? Är det inte lite väl arrogant av er proffstyckare att tro att ni på något sätt kan sätta på print hur "SD väljare" tänker och tycker? Är vi en homogen grupp som alla tycker och tänker likadant?
 • Stefan Andersson
  Du bör skaffa dej nya vänner och bekanta Lisa Magnusson så kanske du även får lite vidgade vyer.
 • Chris Tester
  (sd):are skäms nog inte för sitt val mer än någon annan men om någon från SVT ställer frågor kan jag förstå att de inte vill uppge att de röstade på (SD): Det är ett säkert sätt att bli ifrågasatt och i värsta fall hånade. Ja, de kommer ur en brunröd mylla av högst odemokratiska rörelser. Det gör (v) också - under samma tid dessutom - utan att SVT ifrågasätter den som röstar på (v). (F!) är öppet sexistiska i sitt partiprogram men framställs ändå positivt i media. Byt ut "kvinnor" och "män" i deras partiprogram mot "svenskar" och "invandrare" och de hade - med rätta! - blivit stenhårt fördömda som rasister. Ändå är det ingen som påpekar att det är en skam för Sverige att vi skickar en sexist till Bryssel. Rasism och sexism är lika illa. SVT och diverse journalister ser det bevisligen inte så. Nazism och kommunism är bägge folkmordsideologier men det är bara den ena som fördöms i media. Inkonsekvent är bara förnamnet!
 • Sten Johansson
  Jag skäms verkligen inte att jag röstade på SD, jag är stolt över att ha lagt min röst på en framtida demokrati värd namnet, vilket SD snart är ensam om att stå för. Övriga partier och media (som du själv) gör allt för att förvränga och rakt upp och ner hitta på åsikter att klistra på SD fast de inte ens är i närheten av vad SD som parti står för, som exempelvis nazism, rasism, fascism, eller att som du påstår om SD, att personer med mörk hudfärg inte är välkomna till Sverige för att de har just mörk hudfärg. Vilket nonsens, ingen Sverigedemokrat är av den åsikten, inte heller finns det en tillstymmelse till sådana antydningar i partiprogrammet. Men du och dina journalistkollegor bara fortsätter med era egenfabricerade påstådda SD-åsikter. Det är du som borde skämmas Lisa !
 • Erik Hellsborn Varberg, Sweden
  Frågan i rubriken kan i en del fall besvaras med ett "ja". Så långt har du rätt, Lisa. Din övriga analys delar jag dock inte. Problemet är inte SD, utan hur det etablerade samhället behandlar SD. Vad för debattklimat har ni i journalistkåren varit med att skapa, där folk är rädda för att berätta vad de röstar på? Gör det dig stolt?
 • Mats Hansson
  Jag har röstat SD länge. Jag är varken rasist, nazist, fascist, främlingsfientlig, kvinnohatare eller homofob. Tror nog att jag känner och arbetar, med betydligt fler invandrare än en "journalist" som bor och arbetar segregerat. Media lever för att dagligen pumpa ut dessa lögner om att vi hatar folk, att vi skall kasta ut folk osv. Det är trams. Hittills har ingen sjuklöverröstare klarat av att ta debatten med mig. De får argument av mig, men svarar med "rasist" "nazist" osv. Omvärlden skrattar åt Sverige. Världens minst rasistiska land har rekord i antirasism manifestationer. Vänstern hittar rasism i kakor och glassar. Min släkt och flera gamla vänner är hjärntvättade av aftonbladet, så de har jag ingen kontakt med längre. Det gör mig emellertid ingenting. Min katt är klokare än vad de är.
 • Kjs Windeskog
  Problemet med undersökningen var att den var undermålig, SD exponerades inte alls medan FI exponerades maximalt. Det handlar alltså inte om någon "skam" utan om att undersökningen gjordes med fel metoder. Sedan borde Lisa läsa in sig lite på SD:s kulturpolitik.
 • Sara Danielle Liberman
  Eller så har vissa slutat gå med på undersökningar då även cia har anklagat grupper som jobbar med mainstream media att begå security breach.
 • Jakob Holm, Linköping
  Hela er(tillsammans med de flesta andra stora tidningarna) gärning går ju i stora drag ut på att demonisera era motståndare genom att förklara att deras åsikter är moraliskt oförsvarbara. Ni gör detta direkt och indirekt. Indirekt genom att era analyser och er rapportering kring olika händelser i samhället gör det omöjligt att dra slutsatser liknande SD:s, och direkt. ja, det behöver jag såklart inte ens förklara. Människor överlag är helt enkelt rädda för att sticka ut. Man vill ju gärna inte bli utpekad som elak och hjärtlös. Själv bryr jag mig väl inte jättemycket, men det är ju uppenbart att andra gör det.
 • Roy Jägestedt
  Fyndigt och välskrivet! Men jag tror likt andra i tråden inte att SD-anhängarna har vett att skämmas.
  Några har hittat ett av de senaste trendorden - "stigmatisering". Oh ja, visst är det synd om de stackars offren. De hävdar ju bara sin rätt att förakta och angripa alla som, enligt SD:s egen inskränkta definition, inte är ursvenska. I vanlig ordning hittar man kommentarer från några med väldigt hemsnickrade ideologiska uppfattningar.
 • Fredrik Nelson
  Finner ditt hat och förakt ganska obehagligt faktiskt, demoniseringen och polariseringen fortsätter, det dröjer väl inte länge innan en SD:are inte längre är människor i vissa personers ögon. Kan hjälpa dig på traven dock, det du pratar om är nazism, det vill säga tron om att folkgrupper hör hemma i sina ursprungsländer. Så vitt jag vet så förespråkar SD att man kan bli svensk oavsett etnicitet och nationalitet. Men att det inte är ett självskrivet recept att per automatik bli svensk, att man inte blir det bara för att man råkar ramla över en statsgräns. Att vara svensk är något man blir när man känner sig svensk och när man ansträngt sig för att ingå i det svenska samhället. Att bemöta (det du anser vara) hat med eget hat, förväntar du dig något annat än hat tillbaka? Oavsett hur hatisk man anser att någon annan vara, ur ett samhällsperspektiv, så är mer hat bara en nedåtgående spiral. Är man på allvar intresserad av att "vinna tillbaka" folk till den "goda sidan", så bör man kanske inte ha som utgångspunkt att framställa meningsmotståndare som lägre stående människor.
 • Hansson Östrabo
  Eller så är det för att de vet att de kommer få skit från dig, att du inte kommer acceptera deras val, och förmodligen skriva en artikel om ditt hat mot dem.
 • Rickard Pedersen
  Inte konstigt att Metro får sparka en massa personal, med personer som dig som skriver :)
 • Susanné Airdecour Lindström
  Att försöka förklara för imbecilla och annat löst folk vad SD står för är något bland det mest meningslösaste som finns. För alla idioter läser vad media skriver och INTE SD´s manifest. Och Lisa Magnusson verkar tillhöra den sorten som inte förstår, det kan vara därför dina "vänner" inte orkar tala om för dig att dom röstar på SD.
 • Ulf Sennerlin
  Jag kanske har missuppfattat men röstbåsen finns väl i vallokalerna av en viss anledning? Kanske för att Lisa Magnusson inte har att göra med vad folk röstar på?
 • Gudrun Stenberg
  Titta på bilderna med alla avskurna människohuvuden då fattar du. Stenade gravida kvinnor, barn som hängts och alla vidriga skändningar av döda så fattar du.
 • Annica Gustavsson
  Så välskrivet Lisa Magnusson! Håller med dig helt och hållet! SD i ett nötskal! =D
 • Sara Danielle Liberman
  Och du är expert när inte de ens kan få ihop det med tung undersökning?
 • Isak Nygren
  Nej, SD härstammar inte från någon vit maktrörelse. Sedan har SD den enda humana politiken i riksdagen, samt bland de svenska partierna i EU-parlamentet.
 • Andreas Pålle Paulsson
  Lisa Magnusson: Ska du vara kvar på Metro efter nerskärningarna dom gör?
 • Samuel Nygren
  Tänk om det är så enkelt som att dom bara är rädda för islamister och vad dessa är kapabla att ställa till med? :(
 • Sven Olsen, Köpenhamn
  De som borde skämmas är de som röstat på VpK, Fi och MP - partier som rätteligen borde vara förbjudna om vi ser till deras politiska agenda, som uteslutande medför kaos och katastrof för ett land.
 • Mikael Schulman
  Äh, det är moraliskt förkastligt och kontraproduktivt att förbjuda okunniga typer att engagera sig politiskt. Men det kan knappast betvivlas att en stor del av F!-fflarnas väljare bokstavligen kommer skämmas ögonen ur sig inom en inte alltför avlägsen framtid. Vid 2019 års EU-val försvinner partiet som "en F!s i Sahara", för att använda sig av ett folkligt finskt uttryck.
 • Conny Nilsson
  Jag känner inga vänsterpartister vad jag vet. Beror det på att vänsterpartister skäms över sina åsikter eller helt enkelt på att jag inte umgås med några. Jag misstänker att Lisa Magnusson inte går på särskilt många folkrace tävlingar på helgerna, hade hon gjort det hade hon nog känt många Sverigedemokrater. Att SD väljare inte svarar på undersökningar är inte så konstigt. Förtroendet för media/opinionsinstitut är i stort sätt noll bland dessa väljare. De vill helt enkelt inte ha med dem att göra. Svårare än så är det inte
 • Laber Per
  Du känner kanske inga SD, för du umgås kanske i en snäv krets? Om inte annat, vi SD människor skäms inte, de flesta av oss är rädda. För det du representerar; ett etablissemang som inte ryggar från våld, avsked, uthängning och stigmatiseringen mot oliktänkande. Ni skriker rasist och invandrar fientliga efter oss, konstant, utan uppehåll, med arrogant blick och tonfall. På gatan, i tidningar, i media, på SVT:s valvaka. När vi är stolta svenskar och invandringskritiska.
 • Marcus Yttermyr
  Dom skäms nog inte utan tycker säkert att det är väldigt obekvämt att bli hatade pga deras åsikt dom har och såvitt jag förstår är berättigade till att ha i en demokrati.
  Dvs att dom röstar på SD beror säkert i många fall till stor del på att dom tror att det är bra, antagligen på grund av att det inte finns någon debatt eller någon att reflektera tankarna kring detta parti med utan att plötsligt råka sätta en nynaziststämpel i pannan på sig själv,,ta debatten eller satsa mer pengar på skolundervisningen men sluta hitta på olika bortförklaringar i efterhand för det förändrar (vad jag då tror) ingenting.
 • Rolf Westerberg
  Lisa Magnusson det är inte konstigt att SD väljare vill vara anonyma de förföljs blir hotade eller får yrkesförbud i åsikts diktaturen Sverige!
 • Sara Danielle Liberman
  Många kvinnor som röstar SD svarar aldrig på frågor.De känner sig bedragna och många har barn samt har inte bara fysiskt våld att oroa sig för utan även sexuella trakasserier.Sexuellt våld tystar men inte vid valbåset. Bara för att man inte är intresserad av stöta på intellektuellt haveri och fördomar betyder inte att man skäms. Det är samma ramsor hele tiden. Jag skäms inte men ge mig en anledning att diskutera SD med dig om jag skulle stöta på dig in real life?
 • Carina Norden
  Vem skulle våga erkänna för en fanatiskt intolerant och fientlig journalist som Lisa Magnusson att man röstat på SD? Vem vet om hennes kompisar har en yxa i rocken eller vill märke en för all framtid. Detta är ett journalistiskt missfoster som brister helt i anständig saklighet, budskapet är vinklat och rentav falskt.
 • Sara Danielle Liberman
  Aprorpo skam. Hur mår de personer som drar i våldsmekanismens trådar vars marionetter Säpo varnar för? Har de börjat känna någon skam nu när det borde börja våras för dem gällande vad de håller på med eller är det kanske något de hellre vill projicera på andra? Känner du själv kanske lite skam?

Valresultat EU 2014

Resultat EU val 2014 i Sverige

eXTReMe Tracker