Rekommendera sidan på Facebbok

Om Sweforum

Vad är syftet med Sweforum?

Sweforum är en forumbaserad artikellistning på intressanta händelser som vi tycker är viktiga och intressanta att lyfta fram. Har du någon historia att berätta eller känner dig orättvisst behandlad av myndigheter eller företag, kontakta SweForum och berätta för oss. Vi kanske väljer att publicera det. Forumet är låst publikt för att skapa nya trådar och inlägg kan endast göras via Facebook kommentarsfälten för att motarbeta spam och hålla forumet rent och snyggt med ett bra skrivet material. Detta är endast möjligt när man inte har ansvariga moderatorer, vilket Sweforum inte har.

SweForum drivs i privatägo och är inte kopplad till ett företag, organisation eller några lobbyister. Det finns inga vinstintressen, ekonomiska förtjänster eller på något sätt drivs för att syftet ska vara ekonomiskt. Eftersom sidan drivs i privatägo så är yttrandefrihet naturligtvis en självklar faktor här på forumet och ger forumet en möjlighet att på ett övertygande och lagligt sätt belysa, informera slutanvändarna av hemsidan.

Forumet har endast huvudkategorier och direkt kommentars listning. För att kommentera under resp. kategori måste du ha ett facebook konto. Vi har valt att göra på detta sätt för att öka trovärdighet och ansvarsbelägga inläggsförfattaren när det skriver sina inlägg.

Enligt Svensk Lag är hemsidans ägare ansvarig för det innehåll som visas på en hemsida. Däremot är inte sidans ägare ansvarig för individuella kommentarer gjorda i Facebook då facebook är kopplad till det konto som inläggsförfattaren äger och inte kan kontrolleras av hemsidans ägare (SweForum). Således kan inte SweForum ta ansvar för kommentarer gjorda via facebook.

Sant och osant?

SweForum försöker så långt det går att skapa huvudkategori och information baserad på sanning och bevis. Artiklarna på Sweforum är noga behandlade och granskade för att ge tråden ett så rättvis och informativ återgivning. Ibland kan ”kråkor” ändå smyga sig in. Vid sådana tillfällen ber vi dig att kontakta oss via vår kontakta oss sida och skriva om det som du tycker är felaktigt.

eXTReMe Tracker