Rekommendera sidan på Facebbok

Varning för Bedragaren Olle Torerud

19 december 2013

varning för Olle torerud
Tyvärr finns det människor och företag i vår omgivning som tycker att det där med att betala inte är nödvändigtvis viktigt att göra. Men att man ska kunna köpa ändå. Att bedra företag och människor som försöker bedriva sina verksamheter har inte Olle mycket över för verkar som.

Stöter du på Olle Torerud företaget i något avseende ska du noga överväga att befatta dig med bedragaren.

Olle har handlat fönster från en fönsterleverantör. Fönster levererades men Olle valde att inte betala för produkter. Summan som Olle Torerud skulle betala var på cirka 36.000 Kronor. Olle är polisanmäld för bedrägeriet och Olle Toreruds firma är i konkurs. Fönsterna som Olle köpte har han antagligen monterat i sitt hus eller sålt vidare. Bilden visar ett foto på hur Olle hade sitt hus Innan han monterade sina fönster. Man kan tydligt se hålen i ytterväggarna som passar de mått på fönster som Olle Torerud beställt och inte betalat för.
Fönsterfirman har varit i kontakt med Olle utan att Olle kompenserat eller betalt för sina produkter.

För att varna andra om denna högst aktuella bedragare har jag valt att lägga upp kreditupplysning på detta företag så att du slipper betala för det. Det är ingen slump att Olle har över 500.000 kronor i skuld att betala. Olle har skrivit över allt som han äger till sin släkt för att utmätning inte juridisk ska vara genomförbar. Löneutmätning är heller inte möjlig att göra då Olle inte har någon ”registrerad inkomst”.

Företaget som heter "Olle Torerud" är en enskild firma och ägs av Torerud ”Olle” Sven Erik och finns i Nybro på Myrmalmsvägen 8 och företagets org är. 490509-2955.
Sist fungerande mailadress är: kvarnegardensnickeri@live.se samt olletorerud@hotmail.com

Ladda ner kreditupplysning på Olle Toreruds företag (2012)

eXTReMe Tracker